Inloggen

 

Laatste nieuws

C0798bc688d69690795a16aa415edba8

b

 

Zin om te lezen?

Staat er iets bij?

Neem hem mee!

Breng hem weer terug...

Mogelijk heeft u ook nog een paar boeken staan?

Vul hem maar aan!

Wij maken er graag anderen blij mee.

Og picture
Beste ouders,

 

Er is gedanst, getekend, geknutseld, muziek gemaakt, we zijn met drama en kunst bezig geweest, kortom.... we hebben een mooie periode achter de rug. In de gangen boven hebben we een "tentoonstelling" ingericht van het gemaakte werk. Omdat niet alles is geëindigd in een fysiek kunstwerk, zijn er ook wat foto's gemaakt die u kunt bekijken. U bent van harte uitgenodigd om komende week van 4 februari t/m 8 februari na schooltijd deze tentoonstelling te komen bekijken.

 

Uw kind kan u vertellen of er ook werk van hem/haar te zien is. Het is niet gelukt om van álle activiteiten beeldmateriaal te maken, maar u krijgt wel een indruk van de levendigheid van deze unitmiddagen. 

 

Tot ziens!
3175db66870464654f6697ddd2bf5968
 

tweeklankSave the Date - Tweeklankcafé 
Zit uw kind op de Tweeklank?

Wilt u kennismaken met andere ouders & directie?

Wilt u goede ideeën aandragen en/of dingen bespreken?

Dan bent u van harte welkom op 30 oktober om 20 uur op De Tweeklank. 

 

Wij zorgen voor een hapje en een drankje en genoeg stof om over te praten!

 

Geeft u via de vraag in de mail even aan of u komt?

Og picture
Vandaag tijdens ons, elk jaar terugkerende, gezamenlijk georganiseerde familieactiviteit alles in het thema Vriendschap voor Ghana. Wat een opkomst en wat een mooi resultaat. Dit voelt echt als samen!
Og picture

Een bezoek aan Ghana is reizen tussen twee uitersten. Je bezoekt dorpen waar de tijd stil lijkt te staan. Waar geleefd wordt zoals eeuwenlang door heel West-Afrika het leven was. In Ghana zijn de onderwijsontwikkelingen al wat verder, maar tegelijkertijd is onze kennis en ervaring nog steeds hard nodig. We komen steeds verder op het gebied van activerende didactiek en begeleiden de docenten en schoolleiders bij deze vernieuwingen.

 

Afgelopen oktober zijn er vijf collega’s van Trinamiek twee weken afgereisd naar Ghana om daar op basisscholen te gaan werken aan boeiend onderwijs. Onder begeleiding van Edukans hebben zij zich op vijf verschillende basisscholen ingezet om het onderwijs verder op weg te helpen. In samenwerking met de leerkrachten en de directeuren van de scholen is er gewerkt aan ‘active learning’.

 

In oktober 2018 zal Juf José samen met andere medewerkers van Trinamiek deelnemen aan deze leerzame reis.